Infraszauna

Fekvő rendszerű infraszauna:

Új szolgáltatásunk, mely egyedülálló ( eddig még csak a Palm Beach alkalmazza a teljes testet körülvevő infraszaunát), hogy szaunánkat kibővítettük(Felturbóztuk) egy olyan extra matrac-cal, ami egyben egy infraszaunát felerősítő turbomatrac.

Előnye, hogy a fenekeden a cellulitisz pillanatok alatt eltűnik fele annyi kezelési idővel.

  • Ha a szaunázó a szaunában egy bekapcsolt napsugármatracra fekszik, a hatás utolérhetetlenül gyors és mély lesz. 30-35 perc helyett így 20-25 perc alatt lehet 1-1,5 liter verejtéket veszíteni, még erősebb méregtelenítéssel éshatásokkal

Az EGÉSZ testet egyidejűleg érő infravörös gyógyító sugárzás biztosítására a SOLOPAD TM használható a SOLO TM szaunákban. Önmagában is képes csökkenteni a fájdalmat, élénkíteni a vérkeringést és az ízületek mozgathatóságát, de akár aludhatunk is rajta, 12 órán át. Erős, nedvességálló, de levegő áteresztő anyagból készült. A vízállósága miatt könnyen fertőtleníthető, ugyanakkor nagyon tartós. Lélegző tulajdonsága pedig megakadályozza a bőr pórusainak eltömődését, a bőr ragadóssá válását és irritációját az erőteljes verejtékezés alatt.

Fogyás, méregtelenítés, cellulitisz problémák céljából. Javítja a vérkeringést, megszabadít a súlyfeleslegtől, erősíti az immunrendszert, megfiatalít, energikussá tesz.

EZT KI KELL PRÓBÁLNI!!!

10 alkalom alatt kb. 4-5 kg tömegveszteség.

Body-wrapping fóliával valamint aromaterápiás kontúrfáslizással:

A body-wrapping magyarul testcsomagolást vagy testtekercselést jelent. Ez a karcsúsító testcsomagolás amerikai módszer, mely Európában a hetvenes évek végén vált ismertté. Ezzel a kozmetikai módszerrel jó eredményeket lehet elérni az alakformálás és cellulit-problémák esetén. A kezelés során a testet lábtól mellig aromaolajjal vagy speciális krémekkel dörzsölik be, majd az egész testet környezetbarát rugalmas fóliával tekerik be. A testcsomagolás tulajdonképpen az aromaterápia és a kompressziós (nyomásos) csomagolás kombinációja.