Ultrahangos zsirbontás

ULTRACELL Zsírbontás,alakformálás Kavitációs Ultrahang és Rádiófrekvenciás kombinált kezeléssel

Fókuszált Ultrahang és a Rádiófrekvencia legjobb tulajdonságait Együtt használó Ultracell készülék kiváló zsírbontó, zsírégető hatású, ráadásul egyedülálló,megdöbbentő eredményességgel kezeli a lerakódott zsírpárnák következtében fellépő narancsbőrt is.

Kockázatok nélkül már egy óra után látható a bőr textúrájának a változása, valamint pár nap múlva centikben mérhető a leadott felesleg.

Heti-kétheti rendszerességgel, 4-6 alkalom után a bőr kisimul, a káros anyagok távoznak, és újra előkerülhetnek a rég látott ruhadarabok is.

Kinek ajánljuk?

 • 25-55 év közötti hölgyek és urak részére
 • akinek nincs ideje heti három alkalommal egy kezelésre
 • aki kb. 4-5 kg súlyfelesleg leadására vágyik

Miért ezt az UltraCell kezelést válasszam?

 • fájdalommentesen karcsúsodhat
 • megoldás a narancsbőrre
 • mellékhatásoktól mentes
 • heti kb. 1,5 órát vesz igénybe, tehát rövid kezelési idő

Miért az Alakstudióba menjek?

 • mert 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk
 • mert egy barátságos team vár rád
 • mert az biztos, hogy mi lefogyasztunk
 • mert kedvező áron juthatsz a legújabb kezeléshez
 • van még sok szempont, de ezt inkább tapasztald TE meg

Mely testrészeken alkalmazható ez a kezelés?

 • szinte bárhol, ami nem szervközi zsír
 • fenék, comb, has, derék, csípő, felkar

Na jó ez mind meggyőző volt , de biztos, hogy nagyon drága ez nekem!!!!!

 • óóóóó nem, semmivel sem drágább, mint az árlistában szereplő 10 alkalmas bérletek

Tanulmányozd át az UltraCell Árakat és telefonálj időpontért még ma!

UltraCell ÁRAK:

Has, derék körben kezelve  55 perc     13.000Ft

Combok elől, hátul + csípő 90 perc        15.000Ft

Ultracell Kombinált bérletek:

55perc Ultracell kezelés + Izomstimulátor

3 alkalom 47.100Ft

Egyéni testrészekről kérlek, érdeklődj elérhetőségeink egyikén!

És akkor lássuk bővebben:

Rádiófrekvenciás zsírbontás – hogyan is bontja a zsírt?

rádiófrekvenciás zsírbontás férfiak és nők számára is kiváló módszer a fogyókúra után megmaradt zsírpárnák és a narancsbőr eltüntetésére. A rádiófrekvencia felmelegíti a zsírsejteket, ezáltal megnyílnak a cellák falai, és a zsír kötőszövetbe távozik. A rádiófrekvenciás zsírbontás rizikó és fájdalommentes, csupán melegséget lehet érezni. A kezelőfej folyamatosan ellenőrzi a kezelt bőrfelület hőmérsékletét egy lézeres hőmérő segítségével, így kerülhető el a túlzott felmelegedés. A rádiófrekvenciás zsírbontás közben a kezelt terület hőmérséklete 41-42 C°. Tehát a melegítés hatására a zsír a nyirokkeringésbe kerül, ami az ezt követő időszakban a kiválasztó rendszeren keresztül távozik. A kiválasztott zsír és salakanyagok kiürülését sok folyadék fogyasztásával valamint megfelelő, zsírmentes diéta betartásával segíteni kell. A kiválasztás időszakában (2-3 hét) nagyon fontos a helyes táplálkozás. A kiolvasztott zsír a savas kémhatású, ami így savasítja a szervezetet, ezért bázikus étrend betartását javasoljuk.

Ultrahangos zsírbontás – hogyan is bontja a zsírt?

Az ultrahang hatására az erek kitágulnak, a nyirokkeringés fokozódik és felgyorsul a sejtanyagcsere, ami így jelentősen hozzájárul a fölösleges zsír és salakanyagok mielőbbi kiürítéséhez. Az ultrahangos kezeléssel látványos eredmény érhető el a felhalmozódott zsírok bontásánál, illetve a cellulit eltüntetésénél, ráadásul az így kezelt zsírsejtek teljes egészében kiürülnek a szervezetből, tehát azok később nem töltődnek újra. Az ultrahangos kezelés hatására a zsír a nyirokkeringésbe kerül, ami az ezt követő időszakban a kiválasztó rendszeren keresztül távozik. A kiválasztott zsír és salakanyagok kiürülését sok folyadék fogyasztásával valamint megfelelő zsírmentes diéta betartásával segíteni kell. A kiválasztás időszakában (2-3 hét) nagyon fontos a helyes táplálkozás. A kiolvasztott zsír a savas kémhatású, ami így savasítja a szervezetet. Ezért bázikus étrend betartását javasoljuk A tartósítószerek, színezőanyagok, bizonyítottan felelősek a nők nagy százalékát érintő narancsbőr kialakulásáért. Az UltraCell® hatékonysága a mérhető eredményeken túl, egészségjavító szerepében is megmutatkozik. Egészségi állapotunk egyik fontos alappillére, hogy milyen állapotban van az immunrendszerünk, szervezetünk nyirokkeringése. A nyirokrendszer serkentésével segítjük a salakanyagok kiválasztását, a méreganyagok elszállítását és az ödémák megszüntetését. Az UltraCell® megoldást jelent a kellemetlen cellulitisz kezelésére. Kockázatok nélkül, már egy óra után látható a bőr textúrájának változása. Heti-kétheti rendszerességgel megismételve, 4-6 alkalom után, a bőr kisimul, a káros anyagok távoznak, újra előkerülhetnek a rég látott ruhadarabok.