Vákumos nyirokmasszázs

Alakformálás Vákumos nyirokmasszázs segítségével Dr.Derm-féle készülékkel:

A kezelőgépeink fejlesztésével foglalkozó orvos, természetgyógyász és mérnök szakemberek a narancsbőr kórélettani folyamatait elemezve egy olyan kezelési eljárást dolgoztak ki, amelynek segítségével sikeresen vehetjük fel a harcot a narancsbőr enyhébb és súlyosabb fokozataival is. A vákuumos testkezelés jótékony vérbőségkeltő hatása az anyagcsere élénküléséhez és a salakanyagok jobb lebontásához vezet. A vákuum feszítő hatása révén a zsírsejtek egy jelentős részének burka áteresztővé válik, így a zsír kifolyva belőlük a nyirokkeringésbe jut. A vákumos alakformáló kezelés aktiválja a rugalmas rostokat termelő kötőszöveti sejteket, így a bőr feszesebb lesz. A vákuum segítségével végzett speciális masszázsmozdulatok eredményeként a nyirokáramlás akár az 50-szeresére is felgyorsulhat. A lebomló salakanyagok tehát a lehető legtermészetesebb úton távoznak a szövetekből. Az ilyenfajta alakformálás testkezelés hatására teljes testi felfrissülést érhetünk el, ami túlmutat egy egyszerű masszázskezelésen. A megfelelően kiválasztott hatóanyagokkal ezt a hatást tovább lehet fokozni, s több elektrokozmetikai módszerrel (pl.: ultrahang, interferenciás áram vagy termoforézis) együtt alkalmazva egy komplett testápolási program állítható össze.

Vigyázat rá lehet szokni erre a sanyargató testkezelésre!

Testkezelés menete:

- a kedves vendég, tehát TE, felfekszik a kezelőágyra, egy speciális alakformáló géllel bekenjük a testet és ezáltal beindul egy nagy fokú zsírégetés is, majd megkezdődik a nyirokmasszázs, melynek során egy üvegharangot speckó mozdulatokkal húzogatunk a bekent testrészeken.

- combok elöl és hátul has, derék, csípő, fenék

kb 40-45 perc alatt, mikor már szép piros mindened és jól megszenvedtél, akkor jöhet egy kis utókezelő anyag bemasszírozása, de már kézzel, ami felüdülés lesz:)

Ez az egyik legklasszikusabb testkezelés, amit mindenki megszeret, még, ha olyan kegyetlen is!

Érdemes kipróbálni, nem fogsz csalódni!